Efficiënt waar het kan, persoonlijk contact waar nodig

Iedereen heeft altijd de mond vol van samenwerken. Wij brengen het in de praktijk. Daardoor kunnen wij dezelfde diensten aanbieden als de grote kantoren. Hierna vindt u een opsomming van onze partners.  

Stolwijk Kelderman voor controleopdrachten

Als u aan twee van de volgende criteria voldoet moet de jaarrekening door een accountant met een AFM-vergunning worden gecontroleerd.  

·     U heeft een balanstotaal van minimaal € 6.000.000

·     U heeft een omzet van € 12.000.000. Dit gaat om de netto-omzet over het boekjaar

·     U heeft minimaal 50 personeelsleden. Dit gaat om een gemiddelde van fulltime medewerkers die tijdens het boekjaar in dienst waren.  

U bent dan controleplichtig zoals ze dat noemen.  

Veel accountantskantoren beschikken zelf niet over deze AFM-vergunning maar werken samen met een kantoor die alleen dit soort controleopdrachten uitvoert. Zo ook wij. Wij werken hiervoor samen met www.stolwijkkelderman.nl. Een gerenommeerd kantoor met twee vestigingen en een ruime ervaring en deskundigheid op dit gebied. Zij voeren deze opdrachten, niet alleen uit bij grote bedrijven maar b.v. ook bij Gemeentes en (semi)overheden. Bij iedere opdracht die wij samen met hen doen, zijn onze medewerkers onderdeel van het controleteam dat deze opdracht uitvoert.  

Vitacon Luteijn

De salarisadministratie verwerken wij zelf door gebruik te maken van het loonpakket www.nmbrs.nl. Voor sommige specifieke gevallen, maken wij gebruik van de expertise van www.vitaconluteijn.nl. Vitacon Luteijn is een HR specialist met meer dan 25 medewerkers. Zij gaan net als wij, verder dan alleen maar loonstroken maken. Wij richten de systemen zo optimaal mogelijk in om de salarisverwerking, vakantiedagen registratie, verwerken van loonjournaalposten enz. zo optimaal mogelijk te laten verlopen.  

Duijd fiscalisten

Wij beschikken zelf over een grote expertise en ruime ervaring op fiscaal gebied. Omdat deze wetgeving heel complex is, vinden wij het zelf prettig om over bepaalde situaties te sparren met andere partijen. Hier hanteren wij het vier ogen principe. Grote kantoren doen dat ook als het goed is. Zij doen dat intern. Wij doen het extern. Hier maken wij gebruiken van de diensten van www.duijdfiscalisten  

Door deze samenwerkingen zijn wij een sterke partner die naast kleine en grote bedrijven ook Gemeentes en (semi)overheden kan bedienen. Daarbij heeft de klant de voordelen van een klein en efficiënt kantoor met korte lijnen en tegelijkertijd een grote deskundigheid. Een win-win situatie.